STAN LUKETIC EN BARCELONA

La propera setmana (5-11/6) rebrem la visita del tècnic americà de la Major League Baseball, el Sr.Stan Luketic. Aquest tècnic estarà a Barcleona durant tota la setmana i farà una sèrie d'entrenaments  amb els equips séniors que participaran a les competicions europees, el F.C.Barcelona a la Recopa d'Europa (Praga, Rep.Txeca) i el C.B.Viladecans a la Copa CEB (Viladecans, Catalunya, Espanya). A més a més com a Manager de la Selecció Espanyola Cadet s'encarregarà de fer uns entrenaments amb els jugadors catalans que tenen possibilitats de fer-se un lloc a l'equip nacional, que disputarà l'Europeu durant el mes de Juliol a Astúries.

 

Aquest tècnic ja fa uns anys que treballa per Europa. Abans d'arribar a Espanya, va passar un temps a República Txeca, on es va encarregar d'impulsar el beisbol juntament amb el ja conegut per tots nosaltres el Sr.Jim Jones, ells dos van aconsseguir que aquest pais sigui avui en dia una de les potències amb més futur del continent europeu. La seva validesa el va fer venir a Espanya, on en una de les seves primeres intervencions va ajudar a la Selecció Espanyola Cadet a aconsseguir el subcampionat, perdent la final contra la Rep.Txeca, que era l'equip amfitrió. Més endavant aconsseguiria entrar a l'Staff Tècnic de la Selecció Absoluta, quedant tercer d'Europa.
 
Aprofitant la seva estada la Federació Catalana vol donar l'oportunitat a tots els tècnics que vulguin assistir al CLÍNIC D'ENTRENADORS que es farà el dissabte dia 10 de juny al camp de beisbol de Montjuic (l'horari escara està per concretar). Aquesta activitat es durà a terme una vegada els clubs hagin donat la confirmació dels assistents. L'activitat pot ser suspesa en cas que el nombre de participants sigui menor de 8. Per tant demanem a tots aquells interessats que vulguin assistir-hi, que es posin en contacte a travès del seu club amb la FCBS o que truquin directament a la Federació.
 

Jordi Vallès Mestres
Dtor.Tècnic Federació Catalana de Beisbol i Softbol